Prøvetimer 

Pris pr. prøve time : 200,- 

Det er muligt at få op til 3 prøvetimer på vores rideskolehold. 

Det foregår på den måde, at man opretter en profil på eleven der skal modtage undervisning.  Derefter tilmelder sig først rideklub (Som alle elever skal være medlem af), derefter rideskolen. 

 Hvis det så viser sig, at man ikke ønsker at fortsætte, sender man inden 7 dage en mail til udmeldelse@amagerlandsrideskole.dk  hvorefter man bliver afmeldt holdet og sit medlemskab og det betalte beløb tilbagebetales. Dog fratrækkes 200,- pr. prøvetime.

Såfremt man ikke ønsker at fortsætte med at gå til ridning efter 3 prøvetimer på Amagerlands Rideskole, vil man modtage en refundering af sit depositum, samt kontingent af Amagerlands Sportsrideklub. 

Da vi kun kan refundere EN gang i vores system, afventer vi med at refundere såfremt du har betalt for meget ved tilmelding. 

Dette er for at sikre,at vi kan refundere i tilfælde af at man ikke ønsker at forsætte efter de 3 gange prøvetimer. Vi håber på jeres forståelse. 

Hvis holdniveauet er forkert, kan kontoret flytte rytteren over til et mere egnet niveau, hvis der er plads på et af holdene.

Hold i dag

Instagram