Her får du lidt information og omgangsregler for alle de dyr vi har på Amagerland.

Privatheste 

Udover rideskolehestene har vi en del private heste opstaldet. Af sikkerhedsgrunde, både for dig selv og hestene, er der nogle regler du skal være opmærksom på:

Du må aldrig gå ind til disse, hverken på fold eller i boks.

Du må ikke give hestene godbidder, æbler eller andet hvis ikke ejeren er med dig og siger god for det. Det kan være hesten ikke kan tåle det, og derfor bliver syg

Hunde

 Hunde må desværre ikke medbringes på Amagerland. Chili og Alma som bor her, er meget glad for alle mennesker, men ikke nødvendigvis for andre hunde. Amagerland er deres hjem, og de skal begge kunne færdes frit på matriklen.

 Katte

Vi har altid en eller flere katte, som bl.a. er med til at holde antallet af mus nede. Respekter venligst at ikke alle katte bryder sig om at blive løftet.

 Papegøje

Gøje, som er en blå-gul ara på 16 år, er en af de faste og ofte meget højlydte beboere. Gøje HADER støj, så når der er for meget larm i stalden, begynder han at råbe med. Papegøjer er kloge dyr, og Gøje kan sige en masse forskellige ting, men kun når det passer ham. Han kan godt lide at man taler stille og roligt til ham, men hold afstand, og stik ikke fingrene ind i buret. 

 Geder

Man må gerne gå ind til gederne, såfremt man behandler dem ordentligt. De er vant til at børn kommer og klapper dem. Husk at lukke lågen efter dig. 


Hønsegården

Ved siden ridebanen finder du vores hønsehus. De elsker orme og små stykker frugt, så kast lidt ind til dem. Så bliver de glade :-)  Dog må du ikke gå ind til dem. 

Hold i dag

Instagram